Sunday, April 15, 2012

happy 1st anniverssary ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

hello , assalammualaikum semuaa . apa khabarr ? firstly , sorry sebab dah lama tinggalkan blog niyy . takdakk masa yang sesuai nak update blogg ni actually , well imma SPM candidates . so , paham-paham lahh kan . hmm , btw , macam selaluu laaa .. bila ada kawan-kawan datang rumah baru bolehh nak update blog or online . saya orangg miskinn . hahhaha dah2 .

okayy , dah selesaii semuaaa , intro dah settle :) berbalik kat tajukk tuhh . happy 1st anniverssary ♥♥♥♥♥ , well actually tak sangka punn dah sampai setahun . rasa mcm still fresh , still new . tp tu lahh hakikat diaa , kami dah setahun . and jauh dalam hati niyy , rasa happy sangatsangat sebab boleh bertahan sampai sekarangg , even mcm2 dugaan datang semua . we did our best . biasalahh adat bercinta , kalau tak gadoh tak sah kan ? mcm tu lahh km , sampai tak terkira berapa kali gadoh pun tktww . tapi still takpena ada kata nk break semua , gadoh mcm mana punn , still boleh baek . tak kesah laa apa yg dy buadd or apa yg acyn sendiri buad , mesti ada solution dy . kena banyak bersabar dengan mohamad syamil niyy , sebab dy sensitif sangatsangat , tp comel sangatsangat and sweet sangatsangat . bagi acyn , dy ni caring , mangkaaq and obviously perangai dia teramatlahh comeyy , that makes me fall for him . haha . banyak orang cakap yg kami mcm husband and wife sebab meniaga samasama . haha , takley belahh . tp dia mcm diaa , ada masalah always simpan sorang2 . even mmber dia pun takkan tau kalau dia ada problem , acyn pun kadang2 taktauuu . tuu lahh perangaii dia . satu lagii , dia ny ketegaqqq , orang nasihatt takmau ekudd , ishhh kadang2 geram . tp tulahhh , nk buad mcm mana . terima seadanya . tu lebih baekk .

okayy , to mohamad syamey . thanks sangat2 dah sampai sekarang boleh tahan dengan saya yang belemoih sangatsangat niyy . and , lupa nak cakap , sorry slalu merajuk2 . merajuk manja kud . tapi kamu punn sama , merajuk kalah saya . tolong yaa kamu , tolong jaga relay niyy ok ? cuz you are the only one in my heart . i heart you sayanggg

haha , okayy next year anniversary pulak tunggu acyn update okayy ? hoho , bye . il uollssss . muahhh