Sunday, November 27, 2011

gonna miss my old MOHAMAD

salamm semuaaa .
okayy sorry dah lama tinggalkan blog neyy
asal tak puas haty sebab bila nak baca blog acyn , but still post lama ?
sorry to say lhaa , acyn tak kaya macam hampahampa
acyn dah takdak lappy
so , kalau nak tau story baru kena tnggu acyn menyinggah umah kawankawan acyn
neyy pun sekarang acyn ada kat rumah Azmina Jamil
dia dah tidoqq dahh , terukk betoyyy . siap kroihhh kroihhh lagy .
caitttt , tipu ja kud , pecaya uad pa ?

okayyy buddies , back to the tittle up there ^
|

kenapa acyn nanti miss the old him ?
salah acyn jugak tadengaq cakap dia .
okayy , one simple words to me
SERVE YOU RIGHT ACYN
pandaii buad pandai tanggung lha
dia uad keputusan takmau amek tau dah pasal acyn
i dont need to tell him whatever i want to do
he said , better dont let ' me ' know
okayyy fineee

kalau takkk , apa yang acyn uad kena lapor kat dia
kalau dia tak bagi , takboleh
so better listen to him
kalau dia marah , maknanya dia sayangg
kalau dia jelous pun maknanya dia sayang jugakk
# DiaMemangKuadJelous
so dari situu , dah tau dia saya acynn kan ?
but now , everything had change
after this takboleh rasa kasih sayang dia dah
macam mana dia kata dia sayang acyn
but at the same time takmau ambik tau pasal acyn
memangg tuu nama dia sayang

for him
|
|
|
v

terimakasehh banyak penah ambek berat pasai saya sebelom neyy , start from now , im gonna miss my old mohamad syamey yang selalu care pasaii girl dia , yang suka jelous bila dapat tau girl dia ada cakap dengan laki laen , yang suka membebel bila girl dia p mana2 ta gtau dia , yang suka maramara bila girl dia lupa apa yang dia pesan , maybe after this , girl mohamad syamey takboleh nak rasa kasih sayang syamey dah . kasih sayang syamey kat girl dia cuma boleh rasa bila syamey cakap ' owg syg dy ' . kalau dulu , waktu syamey mara , girl dia tau syamey mara sebab sayangkan girl dia . tapi lepas neyy dah tadak semua tuu . salah girl dia jugak sampai syamey dah nekad na buad centuu . mungkin bagi syamey , girl dia tuu selfish , nak lepas diri sendiri , sampai lupa yang syamey punn ada perasaan malu dekat kawankawan dia jugak . tapi mohamad syamey pun jangan lah sebab ney nak tipu diri sendiri . jangan seksa diri sendiri sayang , jangan purapura bahagia kalau memang takk . takpayah paksa diri , i'll change myself for youu :'( btw , time otp tadii mohamad syamey ada kata , ' change yourself ' .

whatever it is , i love you . for the rest of my life !
gonna miss the old you soon .



Saturday, October 22, 2011

♥ superduperMINE ♥


helloo world !
dah lama tak menge-type type kat sini sini
hahahah , rinduu nya ,
ehhh ehh apatuuu ?
haa tudiaaa , sarang labah2 punn ada
siap dengan tarantula punn mai mnumpang skali
nmpak sangat dah lama tnggay blog nie .

sorry sangat , malas + malas + malass maaa
hahaha ! kusut jakkk .

hariney ? 21/10/2011 kan ?
haha , lau na tau , haryney birthday LEE CHONG WEI
tapi hariney lhaa hary plg bhagia bg seorang insan bergelar acyn
heyy , its me lahh !
tak sangka pulakkk
hariney kannnnn acyn hangout dengan SUPERMAN acyn
mohammad lahh kann
auwwauwwww , sukasuka likelike
dedua sepadannn sangat
both of us pakai sama maa
macam nie :-
full-cap
baju kale GREEN
shortpantss
GREEN fipper

best gyla kannn ?
dahh laa sayang acyn ney pem
alu nak snapsnap
and at last , pujok2 mcm gyla
sampai berdarah gusigusi semuaa
baru dia nak snap
hurhh , tu punn setelah beberapa lama bersabar
snap dahh , mesti ada pic kan ?
nak tengokk takk ?
if tanak punn kena paksa diri bukak mata luas2
jangan sampai terjuntai sudahh

nie haaa !

jeng jeng jeng

@#$%^&*


comel tak ? memang acyn tau , it was not


hee , sayang him sendatsendat

Wednesday, September 28, 2011

nothing to compare


hello world . how was your day ?
fine maybe . memang gila bila jadi syok sndiri
sndiri tanya , sndiri jawab .
ommmmjayyyy !
nothing to compare ?
jyeahhhh , memang tadakpa punn na compare
kat sini , harini , detik ini , saat ini , dan yang se-ini2 dengannya
okayy , whatt is it act ?
okayyy , just wanna let you know how my attitude really look like
acyn nie bukan jenis yang suka dibandingkan + membandingkan
boleh belahh lhaa nak bandingkan acyn dengan orang laen
taksuka , so bila dah taksuka ,
tayah gedik nak buad tao
and , acyn ada experience dibandingkan dengan orang laen
and i was like jhrbjcyfkknxcbv!@#$%^&*
err ' tasuketasuke .
but , acyn hormat sikit TUKANG PEMBANDING tuu
tak tnjuk kemarahan sikit punn
so , pandai2 lahhh paham sndiri
sebab apa tak tnjuk ?
sbab pmbanding tuu myMOHAMAD maa
malas nak gadoh lebih2
kembali kepada tajuk di atas
tambah2 lagi bila si pembanding membandingkan kita
dengan orang yang sangat menjengkelkan hati kita
eeuuww , please lhaa machhaaa
situasi 1 :

boy : u nyanyi untuk i , kalao tak i merajuk .,
gurl : hmm , give me few minutes . nnt i nyanyi untuk u
boy : okayy . u nyanyi la sekarang
gurl : sat laa sayang uyy . i segan lhaaa
boy : if u ta nyanyi u sama mcm EX GF i laaa . # tp uEX GF i memang tasuke nyanyi ,
gurl : ouhh okay . nyanyi sndiri lhaa !

pehhh ~ memang pedih laaa . ex gf kud .
if org laen maybe boleh accept !
lelaki memang tak mau jaga perasaan pempuan
urgh , bia laaa !
suka haty laaa , tapi contoh neyy ,
tadak kena mengena ngn acyn okayy ,
jangan salah faham
ehh nak ss dah dengan ' si dia '
Kbye !



Sunday, September 25, 2011

♥ him ♥

assalammualaikum semua :)
sehadkahhh ? saya sihat . sangat2 .
tapi demam . bukn demam yg kena makan ubat .
demam yang kena pegy jumpa si dia
and it is called " DEMAM RINDU "
mengaku , memang rindu dia . sangatsangat ,
even kitorang duduk dekat , tapi tak macam yg korang sangka .
tak macam couple2 laen yg salu jumpa bila duduk dekat2
hee , tapi dulu acyn macam tuu #hariharijumpa
since , something wrong dengan abang acyn tuu
haa start tuu yg jarang sangat nak jumpa
dugaan kan dy ?
takpaa , harineyy un ada cadang nak jumpa
tapi , si dia tido . letih kud . takpa .
bukan nak marahh . sebab malam tuu , dia tak tido lansungg .
ehh sat , dy call lhaa .

!@#$%^&*blablabla

hee , dy baru bangun tido . ahh , comeyy je :)
act , dy ta tido dari semalam . dah laa , keja satu hari .
balek pukul 2++AM then , txt sat . kdyt acyn plak low .
takpala , pastuu , acyn tido . dy kal pukoi 5.55 AM
dy kata taley tido . kesiannya .
dy taley tido sebab dy pk daddy dy , dnga cerr #sedihsial
takpala , ingatkan dy haty keringg , sebenarnya dy penyayang gila
taksangka sangat . sayang dy !

mohamad sayangg , takpa laa . owg ta mara . owg pham dy .
dy , kalau owg laen boleh , takkan dy takboleh kan ?
takpa dy , owg akan slalu ada ngn dy .
dy punn boleh ubah naseb keluarga dy .
owg syg dy sgt2

so , orang laen yang ta kenal dy
akan cakap dia centu dan cenny
walaupun dia dah bnyak saketkan haty acyn
remember , people ain't perfect
acyn try bg dia peluang
and he grab the chance
dia dah tak macam ' dia ' yang dulu
dia dah berubah . saya sayang dia .

♥ mohammad syamil bin noor azenan ♥



Saturday, September 24, 2011

Wake up in the morning , jatuh terguling .


holaaa , kawan2 . ada cerita lucu neyy #bukanLUCAHtaooo
haaa , hary jumaat . ingat tak jumaat ?
acyn na pegy sekolah . malam tuu , duk pulun buad hw eko bg siap .
tapi tak siap punn . sebab bnyak sangat .
actually , tak bnyak punn , tp sebab acyn duk tangguh dr awai taon tuu ,
tuu yang jadi banyak uhh .
then , esok da siap pakai baju sekolah semua .
nak turun bawah dahhh , nak p sekolah
turun2 tangga tuu ,
anak tangga yg 1st , selamat :)
mai ky 2nd punya anak tangga ,
tba2 kain tersangkut .
!@#$%^&*
terkejut jugak . ta sangka akan jatuh smpai macentuu
terguling laaa saya smpai bawah
naseb ada 7 anak tangga ja
lau ta , mampuih acyn kann ?
hee , dad ada kt bawah terkejut
smpai tak terkata apa
diamm jaa , nak sambut acyn punn , taley .
dad punn ta sangka .
lau acyn un tasangka , dad mesti lagy tasangka kann ?
so friendss , jangan ingat aku nak lari dari jansee yaa .
aku tak p sekolahh , sebab jatuh tangga .
bukn sebab ta siap nota eko
saket tau dakk ?

takpala , chiouww .
nak p pasar malam satt

p/s : mohamad syamil , sayang hang ja . okay ? jangan risau laaa . ilymteieh <3


Thursday, September 22, 2011

new arrival

dalam rapid , masa balek hntaq mina tuu

tnggu bus , otw nak p hnaq mina apa sala lau snap2 luu

minah tesco . dia bukan saya !

2x4 = 8
k bye

alvin and the chipmunk(s) girl version

picture sewaktu dan selepas menghantar mina ronggeng
hahah , kayy bye !

wet (^^,)


rajennya aku kann ?
biarlahhh !
heran apa kau ?
nak gitau nehhh acyn sangat geram dengan abah
okayy , balek sekolah selalunya dia ambek awai
so ingatkan dia nak ambek awai lhaa
takpaa tunggu
kalau hari cerah takpa bhaiii
daripada hujan rintik , sampai lebat buah kaww mia
my dad tak mai2 lagyyy ?
terbaekk aa abah !
masa lebat tuhh , semua dah kalud2 cari tempat berlindung
acyn nie plak duk budget abah nak mai dah
budget punya budget
takmaiiiiiii jugaaaakkkkkk !
yang duk tnggu bus kat bus stop
dah kalud berdiri atas bench tuuu daa
acyn boleh plak relaxx kat luaq tuhh
habehh lencunnnn
semua duk tengokkk , ouh dad thankss laaa !
sampai hujan dah renyai balek , baru dia datang
ingat taktau jalan nak mai sekolah dahh
chiouwww , duk geram neyy !

btw daddy , this think make me LOVE youu even moree

it was done ✔




assalammualaikum
okayy , stalker and blogger
jyeaaaahhhhhh i'm back
okayy rindu blog ney
sorry for ignoring you a few weeks

* SWEET *

look at the picure
what i've done hurh ?
hahah , sangatsangat memberansangkan
acyn da buad dokumen2 gyla for account
okayy , ' bad girls gone good '
tak sangka dapat siapkan dalam masa sehari
sebab sangat peninggg
tapi , ta siap sepenuhnya
dahh cikgu suruh siapkan sampai situ dulu
so , sampai situ dulu la
hope semangat yang berkobar2 ney berterusan
* macam bodo *
semalam laa neyy , balek skola terus tido (^^,)
then , pukul 8 baru bangun ** hebatkan saya
bangun2 mandi plus makan2
terus naek bilik buad hw account tuu
and it was done [ ] around 2 AM
okayy saya sangat happy
biarlah orang nakk kata saya pulun or what
sebab baru settle smpai dokumen dah nak heboh2
heyy , biarlah blog aku kann ?
kayy bye !



Saturday, September 17, 2011

no caption at all =,=''

heyy there , thanks for reading my clumsy blog .
hee , and for my loyalty stalker , welcome to my page .
stalk while youu can . thanksss !
okayy lhaaa , since everything had change . he is starting his new life , helping his father for the whole day .
nemind lhaaa . its for his own good .
but then , i felt lonely cuz he never leave me for so longg .
sokeyy lahhh , malaih aku na ber-english2 sangat .
teraboqq mua cukup . hee , tapaa , try ja punn .
kalau harihari macam neyy kan , boley mati tau takk .
hm , kesian acyn .
okayy next topic please ?

harineyy ( evening ) temann frenn : mina pegy date2 dngan ' d ' dia .
okayy mina , hang memang balas dendam kat aku kann ?
memang aku pulak yg jeles tgok hang ngn dia .
kalau selalu , aku yang seronok bg hang jeles kann .
kali neyy , hang date depan aku , aku snap hampa .
memang terbaek lhaaa bhaii !
dah lhaa sweet sampai taktau nak bagi tahap apa kat hampa dua ney .
hurh , geram kudd . saja bagi aku rindu dia .
takpa , dugaan . aku da boleh rasa macam mana hang rasa sebelum neyy .
terima kasih , hang dah aja aku .
nanti , aku janji tak buad hang macam tuu dah pendendam .
haaaa , melawak ja punn .

malam pulak ?
pergi tanjung bunga , rumah tsunami tuu
ada jamuan makan besarbesaran punya
okayy , best gila kat sana sebab ada kembaq yang gyla
at the same time terjumpa sayang saya azmira
bestt gilaaa , keja snap jaa sikembaq tuu
well , orang ada NIKON D3100 kann
kejaaa snap ja lhaaa
hasil snap-an kembaq akan diupload nanti2 lhaa
makan sampai dah penuh perut acynn ney
cuma nak tabik dy punya rojak jaaaa
sedappp uah kaw punya lhaaa

okayy , satgi pagi nak jumpa sayang saya
so , kena tido awal , walaupun tak berapa nak awal sangat
dia punya pasal kann ,
okayy stalker , gua chiouwww dulu lhaaa
t pape , gua post laen naaa ?
gudluck , thankkss .
ilovemySTALKER .


----- > i drop my tears again . ily *








Thursday, September 8, 2011


peepss , look there
what was it ?
cell phone kan 
so  , faham tak apa yang acyn try sampaikan ?
buadbuad faham je lahhh
better !

act , acyn nak new cellphone
tp , tengok dwet raya mcm takmao bg acyn beli fune baru ja
hurh ! gerammm nehhhh .
takpallaaaa , tengok la cena
tp , hope sangat dapat fune tuu
kalao bolehh nak CORBY II
sebab yg tuu murah jaa
lagypunn acyn neyy bukan nya org kaya mcm korang sume
tapi nanti , fune tuu akan sama dengan miera idora
tapi takpa , bukan nya dy pakai fune tuu
dy tukaq fune ngn boy dia
fune dy ________________ 
* secret laa kan sayang *
hahahahhahaha ! 

mummy , bagi laa kat kakak wang secukupnya
untuk beli fune tuu 
please please !
kakak bukannya ada fune punn
nanti kak tini balek UiTM dahh
kena bagi balek fune dy
kesiann lhhhaaa sama
harytuu da jnjy kan ?
nasebb lhaaa !

and sebab simkad baru aku
aku gadoh dengan maongkok kesayangan
satu number ja yg bezakan numb aku ngn dy
tp bukn sebab tuu la km gadoh
sebab apa punn takpala
jangan duk sebok sangat orang punya cerr neyy 

k aaaa , chiouw !

Tuesday, September 6, 2011

kasihan dia !

assalamualaikum semua 
since semua dah happy dapat duit raya kan 
acyn pun sama , 
sampai boleyh terlupa yg acyn perlu update blog
heee , perlu laa sangat
jyeahhhhh !
 i feel like blogging tonight
since my topic is quite hot 

i am lazy !
even at school
okayy , that is me , and i am not HYPOCRITE
i know i am lazy 
but ...........
as long as i am doing my own bussiness
so , dont disturb me

whatttt ?
soryy , i am out of topic act
tapi , kesa apa saya ?
acyn punya blog , lantak acyn lhaa !

sebenarnya lahh kan 
tajuk tuu ditujukan untuk 
mohammad saya :)
serius , situation mang da kritkal laa
susah if da jadi mcm nie
kasihan dy kan ?
tapi takpa lhaaa , dugaan semua kita tanggung samasama kayy
acyn tamao lhaa na cite 100%
sebab ada sebab-sebab yang tertentu
okayyy , hope reader semua faham kayy
bukannya acyn kedekut punn

acyn tasuka ada abang lhaa
sebab abang ta faham apa yang adek pempuan dia nak
sebab abang selalu kongkong adek pempuan dy
sebab abang tak pernah percayakan adek pempuan dia
sebab dia lelaki , dan lelaki hanya faham perasaan lelaki 
sebab ego lelaki tinggi

okayy , sebab punya banyak
acyn create semua sebabsebab tuu 
berdasarkan apa yang acyn pena lalui sekarang

life acyn memang complicated
baru jaa berangan nak beraya sakan sampai sebulan
baru raya ke berapa dah timbul masalah
amboyyy , geram nehh !
semua sebab mulut LANCHIOUWW si batu api ney
naseb hang mmbe abg aku !
if tak , bnda takkan jadi macam nie
kesian dy !
mulut hebiaqq ! sebab hg tao tak .
if tak , abg aku okayy ja tao
dah laa , i lost my mood suddenly !

hope that my brother will change his mind
and I , wont stop begging to make everything happen like usual
as i love my old life 

---- > abang , kakak akan cuba sedaya upaya supaya abang tak halang kami dah ! please understabd my                  
           situation ! 
---- > dia , just try the bestest for us to stay together :) hiraukan orang-orang tua tu , suka haty kita lhaa . 
           kita ta kacao depa punn kan ? jangan mengalah sebelum mencuba ! owg sayang dy , owg percaya dy


bye salam ! love yaa <3

Sunday, August 28, 2011

raya raya raya !

assalammualaikum semua :)
since semua blog dah sibuk buad persiapan raya
maklumlahh dah nak raya
so , mesti ada blog raya ryte ?
kuih kt blog semua dah siap peeps ?
look here
|
|
|
V



hee comeyy kann ?
haa mao taoo aa
nak ? p search kt google
haishhh !
okayy good :)

korang semua dah ready nak raya ?
acynn belum lagy neh
baju kurung ja dah settle
yg laenlaen , insyaALLAH 
haryney nk bg settle
hope so , better grace your hand
and pray 
please ? for me ?
hahahah ! 
waiting for mister JACK SPARROW
my lovely brother ever
hahahah !
memangg acyn pandai bodekk punn 

haihhh , tak maimai jugak 
biaqq lhaa !
fb punn dah borink kaw2 punya
ehh , seriously 
i miss my frenn kt skula
miera , afa , donutt , mina , wan_i , adeep
n seisi kelas TOPAZIAN
kalao nak tuless memamgta cukup lahhh
okayy peeps , selamat hary raya nahh
entry neyy , nmpak sangat kemalasan aku kann ?
bukannya aku ada mud nak post punn 
k bhaiii chiouwww !

Saturday, August 27, 2011

soryy :(


firstly , na say sorry kt blogg :)
since ta update foe so many tymes
act , internet prob lhaa
terukk , secondly ,
my brother took my lappy and never bring it back
so sadd !
and of course i do miss my online frennss
love you all 

so , along holiday ney ( cuty dr blogging )
serious memang ada bnyak story
but , ta smpat na cite semua
sebab bnyak sgt
ta ckop jary dahh if nak kira punn

frennn 
okayy kengkawan punn bestt
last week **if ta sala
afa , mina , and aeyna memot
dt ruma acyn
overnight kt ruma acyn
besttt
sebab dating kt KR ( kmpon ru )
smpai balek pkoi dua lebihh
inat senang ka ?
syiokkk , happy gyla
fotoshoot skali
saja maen2
mina yg pulun sorg2
karaoke lagy taooo
jeles dakkk ? kena jeles jugakk !

hahah , peeps 
im so sorry
i dint feel like writing anymore
okayy bye 
love youu all !

Saturday, April 30, 2011

haha , im not single !

salam alll ! ya allah ! rindunya nak online . at last kannn ? dapat jugak , nie punn letih tao tak ? na tao nape ? sebabnya pagi petang siang malam asyik kawad jea . tp , funnnn kud . geram jugak bub kitorang comp ntym exam . hareeyyy ! urgh . if not , ta masuk un marching tuhh . but then , PENGETUA force jugak . sebab kitorang kn HPS . so , takkan lha na mengalah b4 try ? so , wish platun kitorang menang keyp ? sayang korang korang yg bedoa kt kamiii . btw , tengs kt kak nad n kak jiji . bawu ada semangat sikit nak kawad . kan miera idora ?

------> woopppss . ta rase ke cm da lari tajuk ?

start from A yaaa ?

oryte , act acyn da ta single !
look at pic tuh , sweet kan kan ?
okayyy , acyn da puns couple nan dy .
it was on 15 APRIL 2011 
around 12.53
syok2 
sapa yg ta sonok hurh ? 
tnggu almost 5 years , and now
i feel like in the heaven
omg , sayang hang ketat ketat lhaa weyy
tao kan sapa pujaan haty saya tuh ?
mohamad syamil bin noor azenan is totally mine keyh .
pulun douh acyn niee .
 cumey kan pic niee ?
haha xD . act pics nie tada kena mngena ngn hidup or yg mmpus .
mengapa aku sayang kao nih syamey ?
entah laaa , acyn pun ta paham . mcm bodo ja g .
angauuu style haram gyla kt dy
 ya allah , sudah sudah sudah 
stg , acyn t jady gyla lama2 kt sini .

 pe un yg jadik , 
iloveyoumorethaneverythingieverhad
hope kitorang kekal cm couplecouple yg laen 

 so that we couple smpai kawennn  !!!!!
pergh , kepulunan acyn terserlah sudaa .
lantak lha , ade ke acyn kacao korang ?


p/s , saya sayang awak lebih dari sayang awak kt saya . tiamoresayangs .

Friday, February 25, 2011



salam je semue !
okayy , actually ken ,
acyn tengah busan neh
so , apa guna ade jalur lebar ken ?
tp , ta manfaat kn btoy2

jadi , acyn pun merapu je search kn
merepek la jugak kn
tp , useful jugak tao
foe , gadisgadis melayu arr
yg tngah hot bcintan cintun uh
ade sket ' petua '
nie haa , berderet list bout
" ciri2 wanita yg diminati lelaki "

Mungkin anda boleh mencuba petua ini, mana tahu persahabatan yang disemai berakhir dengan ikatan suci:

1. Jadi pendengar setia
Lelaki suka wanita menjadi pendengar setia dan tidak suka kaum hawa yang suka membangkang.

2. Tarikan derapan kasut
Bunyi derapan kasut ketika berjalan juga mampu menarik perhatian lelaki.

3. Jangan bersolek tebal
Lelaki tidak suka jika anda memakai alat solek terlalu tebal.

4. Ingat hari pentingnya
Mengetahui bila hari lahirnya antara resipi penting yang perlu diketahui. Berbuatlah sesuatu untuk hari pentingnya itu.

5. Hormatinya
Menghormati dirinya, keluarga dan teman-teman yang rapat dengannya.

6. Jangan terlalu kebudak-budakan
Bersikap matang dalam tutur kata dan tingkah laku. Lelaki tidak suka wanita yang bersikap terlalu kebudak-budakan.

7. Agresif
Lelaki suka sikap wanita yang agresif.

8. Jangan terlalu seronok
Jangan terlalu seronok ketika bertemu dan berbual dengannya. Contohnya berbual terlalu lama di telefon untuk perkenalan pertama.


9. Jangan ganas
Jangan terlalu bersikap kelelakian dan ganas dalam pergaulan.

10. Jangan terlalu baik
Jangan terlalu menunjukkan bahawa kamu ini terlalu baik dan sempurna.

11. Jangan perasan
Jangan perasan bahawa kamu ini mempunyai paras rupa yang jelita.

12.Sikap sederhana
Sentiasa memegang prinsip sederhana dan tidak boros di dalam perbelanjaan.

13. Sikap keibuan
Bersikap keibuan adalah antara petua yang perlu dititikberatkan.

14. Lemah-lembut
Sentiasa bercakap lembut dengan mereka.

15. Sensitif
Ketahuilah mereka adalah golongan yang terlalu sensitif dan sukakan kelembutan apatah lagi daripada seorang gadis.

16. Kenali dirinya
Kenali siapa dirinya yang sebenar sebelum anda memulakan langkah untuk memikat.

17. Jaga kecantikan
Lelaki sukakan wanita yang suka menjaga kulit. Jangan biarkan wajah anda dipenuhi jerawat batu!

18. Gaya kemas
Aset penting bagi anda untuk memikat lelaki adalah mata, punggung dan gaya langkah yang kemas.

19. Jangan kuno
Jangan bersikap terlalu kuno.

20. Sering tanya khabar
Bertanya khabar sekurang-kurangnya dua kali seminggu supaya tali persahabatan anda dengannya tidak putus begitu saja. Mungkin suatu hari nanti sikap anda yang terlalu mengambil berat mampu menarik perhatiannya.

21. Jujur dalam tingkah laku
Usia dan bentuk badan bukan menjadi ukuran penting tetapi kecerdikan, kejujuran serta tingkah laku yang bersopan-santun.

22. Suka yang beragama
Lelaki sukakan seorang wanita yang beriman dan beragama namun begitu anda tidaklah perlu terlalu alim.

23. Tidak mudah dipermainkan
Menunjukkan bahawa anda bukanlah seorang gadis yang mudah dipermainkan selain tidak terlalu merengek dan mengada-ngada.

24. Jangan tunjuk lemah
Jangan tunjukkan kelemahan anda ketika berada di samping lelaki yang anda minati.

25. Tunjuk matang
Lelaki sukakan wanita yang bijaksana dan matang serta mudah diajak berbincang.

26.Suka dimanja
Yang paling penting, lelaki suka dimanja dengan belaian dan kata-kata romantik.

- - - > so korang2 neh , renung2 ken and selamat beramal ! 

Thursday, February 24, 2011

betina pariya nak tunjuk belang ~



weyt bangang ! pehal kao neh sial ?
ada kep aku kacao kao betina sial 
haram J douh kao neh
duk depan rumah aku
jiran ke?
errr ' sorry lha !
mati hidup balek pun aku ta ngaku kao jiran latoya !

ouh , mmber kao blungguk baru nak berani ke 
bukan nak belagak aku bajet hot lha !
tapi , kao piker sama 
kao tu anjeng lha weyt
sial betoyy
nmpak batang je , terhegeh2 aku tengok
mcm monyet kene belacan !
sial en kao 

btw ,aku sggs lha nenek !
n im not 4teen 
im 6teen okayy !
even u were 7teen
tak gentaq sket pon la !!!!
duk buad baguih cm anak haram !
ingt aku ta paham english ka kamjat tua weyy ?
tadapat tape 
dapat lao , siap hg !
pipi mao dok jaga !
takud t , ta dpt alek ar pipi asal kao tuh !

okayy , btw 
minah senget neh
dok depan uma aku
nama dy ain kalihampud kalihentam
adek dy afrow !
pantang nmpk jantan
mula ar jadi cm caceng kerawet !



---> heyy betina ! dgn mmbe boley plak hg buad ranggi ken ? tnggu hg ! t kena penampaq , bengong truih ! mao dok ingt tao . satu ja mao pesan . hello , ACYN okayy !!


Sunday, February 13, 2011

everything is sucks !


hmm , damn sucks !
semakin hari , semakin haram .
aku tak diperlukan lagi kep ?
tapi , aku ta buad pe un kt sesape
but , maybe
aku TERbuad !
cuma ta seda kud
hurm , soryy la !
sius  ta sengaja

okayy , na tao ta ?
acyn fighting ngn ' abg ' acyn
sala dy tao
i just gave a simple advice
tapi , dy ta seda
bodoh , tua bgka saja
sehadd lg ken ?
pegy ar keja samdol

kao boley plak duk uma goyang teloq en
then , hutang2 hg moa ?
mak hg na kena byaq ?
ingt apa ? bank ka !
da ka ptot ?
acyn tego dy , dy ckp
lao dy ta keja un da kcao bpak hg ?
babi kao !!
memang kao kacao douh
ta seda kediri
dr kecik , bpak aku yg tnggung kao tao !
bodoh kao !!

so , skang neh
kao bukan apart of aku tao
kao bukn abg aku
sial !
takkan ckp nan kao la kambeng

okayy , geram tao ta !
sial punya abg
hurh , bnci kao smpai mati la

FINISH bout dat kambeng
hmmmmmm
bnyk prob toi la
acyn pon taktao
bnda yg acyn buad semoa sala en

dy punn 
semua owg sala en ?
takpe , sury tao
semua org suka cari pasal nan acyn

negroo !
kao lagi anjeng !

mmbe2 , acyn sygs korank
so , takmao cari pasal nan acyn tao
mud acyn senang berubah skang
paham sikit
and , acyn takmao guna fune dulu
t bila da gune alek , acyn halu2 korg tao
sygs korang lha !!
muaxx 

dy !!!
owg syg dy  owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy 

owg syg dy  owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy  owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy  owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy  owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy  owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy
owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy  owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy owg syg dy









jgn cari pasal jugak
tembak baru tao
minta maaf lha
owg tatao kita gado nape ?
maaf . 
siyes owg mang tasuke dy contact ngn NEGROO tuh
paham sikit 
bila mao baek neh ?
asyik gado ja !
hurh !

p/s : suddenly , i drop my tears ! damn hate everyone !