Tuesday, September 6, 2011

kasihan dia !

assalamualaikum semua 
since semua dah happy dapat duit raya kan 
acyn pun sama , 
sampai boleyh terlupa yg acyn perlu update blog
heee , perlu laa sangat
jyeahhhhh !
 i feel like blogging tonight
since my topic is quite hot 

i am lazy !
even at school
okayy , that is me , and i am not HYPOCRITE
i know i am lazy 
but ...........
as long as i am doing my own bussiness
so , dont disturb me

whatttt ?
soryy , i am out of topic act
tapi , kesa apa saya ?
acyn punya blog , lantak acyn lhaa !

sebenarnya lahh kan 
tajuk tuu ditujukan untuk 
mohammad saya :)
serius , situation mang da kritkal laa
susah if da jadi mcm nie
kasihan dy kan ?
tapi takpa lhaaa , dugaan semua kita tanggung samasama kayy
acyn tamao lhaa na cite 100%
sebab ada sebab-sebab yang tertentu
okayyy , hope reader semua faham kayy
bukannya acyn kedekut punn

acyn tasuka ada abang lhaa
sebab abang ta faham apa yang adek pempuan dia nak
sebab abang selalu kongkong adek pempuan dy
sebab abang tak pernah percayakan adek pempuan dia
sebab dia lelaki , dan lelaki hanya faham perasaan lelaki 
sebab ego lelaki tinggi

okayy , sebab punya banyak
acyn create semua sebabsebab tuu 
berdasarkan apa yang acyn pena lalui sekarang

life acyn memang complicated
baru jaa berangan nak beraya sakan sampai sebulan
baru raya ke berapa dah timbul masalah
amboyyy , geram nehh !
semua sebab mulut LANCHIOUWW si batu api ney
naseb hang mmbe abg aku !
if tak , bnda takkan jadi macam nie
kesian dy !
mulut hebiaqq ! sebab hg tao tak .
if tak , abg aku okayy ja tao
dah laa , i lost my mood suddenly !

hope that my brother will change his mind
and I , wont stop begging to make everything happen like usual
as i love my old life 

---- > abang , kakak akan cuba sedaya upaya supaya abang tak halang kami dah ! please understabd my                  
           situation ! 
---- > dia , just try the bestest for us to stay together :) hiraukan orang-orang tua tu , suka haty kita lhaa . 
           kita ta kacao depa punn kan ? jangan mengalah sebelum mencuba ! owg sayang dy , owg percaya dy


bye salam ! love yaa <3

No comments:

Post a Comment