Sunday, September 25, 2011

♥ him ♥

assalammualaikum semua :)
sehadkahhh ? saya sihat . sangat2 .
tapi demam . bukn demam yg kena makan ubat .
demam yang kena pegy jumpa si dia
and it is called " DEMAM RINDU "
mengaku , memang rindu dia . sangatsangat ,
even kitorang duduk dekat , tapi tak macam yg korang sangka .
tak macam couple2 laen yg salu jumpa bila duduk dekat2
hee , tapi dulu acyn macam tuu #hariharijumpa
since , something wrong dengan abang acyn tuu
haa start tuu yg jarang sangat nak jumpa
dugaan kan dy ?
takpaa , harineyy un ada cadang nak jumpa
tapi , si dia tido . letih kud . takpa .
bukan nak marahh . sebab malam tuu , dia tak tido lansungg .
ehh sat , dy call lhaa .

!@#$%^&*blablabla

hee , dy baru bangun tido . ahh , comeyy je :)
act , dy ta tido dari semalam . dah laa , keja satu hari .
balek pukul 2++AM then , txt sat . kdyt acyn plak low .
takpala , pastuu , acyn tido . dy kal pukoi 5.55 AM
dy kata taley tido . kesiannya .
dy taley tido sebab dy pk daddy dy , dnga cerr #sedihsial
takpala , ingatkan dy haty keringg , sebenarnya dy penyayang gila
taksangka sangat . sayang dy !

mohamad sayangg , takpa laa . owg ta mara . owg pham dy .
dy , kalau owg laen boleh , takkan dy takboleh kan ?
takpa dy , owg akan slalu ada ngn dy .
dy punn boleh ubah naseb keluarga dy .
owg syg dy sgt2

so , orang laen yang ta kenal dy
akan cakap dia centu dan cenny
walaupun dia dah bnyak saketkan haty acyn
remember , people ain't perfect
acyn try bg dia peluang
and he grab the chance
dia dah tak macam ' dia ' yang dulu
dia dah berubah . saya sayang dia .

♥ mohammad syamil bin noor azenan ♥



No comments:

Post a Comment