Saturday, September 17, 2011

no caption at all =,=''

heyy there , thanks for reading my clumsy blog .
hee , and for my loyalty stalker , welcome to my page .
stalk while youu can . thanksss !
okayy lhaaa , since everything had change . he is starting his new life , helping his father for the whole day .
nemind lhaaa . its for his own good .
but then , i felt lonely cuz he never leave me for so longg .
sokeyy lahhh , malaih aku na ber-english2 sangat .
teraboqq mua cukup . hee , tapaa , try ja punn .
kalau harihari macam neyy kan , boley mati tau takk .
hm , kesian acyn .
okayy next topic please ?

harineyy ( evening ) temann frenn : mina pegy date2 dngan ' d ' dia .
okayy mina , hang memang balas dendam kat aku kann ?
memang aku pulak yg jeles tgok hang ngn dia .
kalau selalu , aku yang seronok bg hang jeles kann .
kali neyy , hang date depan aku , aku snap hampa .
memang terbaek lhaaa bhaii !
dah lhaa sweet sampai taktau nak bagi tahap apa kat hampa dua ney .
hurh , geram kudd . saja bagi aku rindu dia .
takpa , dugaan . aku da boleh rasa macam mana hang rasa sebelum neyy .
terima kasih , hang dah aja aku .
nanti , aku janji tak buad hang macam tuu dah pendendam .
haaaa , melawak ja punn .

malam pulak ?
pergi tanjung bunga , rumah tsunami tuu
ada jamuan makan besarbesaran punya
okayy , best gila kat sana sebab ada kembaq yang gyla
at the same time terjumpa sayang saya azmira
bestt gilaaa , keja snap jaa sikembaq tuu
well , orang ada NIKON D3100 kann
kejaaa snap ja lhaaa
hasil snap-an kembaq akan diupload nanti2 lhaa
makan sampai dah penuh perut acynn ney
cuma nak tabik dy punya rojak jaaaa
sedappp uah kaw punya lhaaa

okayy , satgi pagi nak jumpa sayang saya
so , kena tido awal , walaupun tak berapa nak awal sangat
dia punya pasal kann ,
okayy stalker , gua chiouwww dulu lhaaa
t pape , gua post laen naaa ?
gudluck , thankkss .
ilovemySTALKER .


----- > i drop my tears again . ily *








No comments:

Post a Comment