Sunday, November 27, 2011

gonna miss my old MOHAMAD

salamm semuaaa .
okayy sorry dah lama tinggalkan blog neyy
asal tak puas haty sebab bila nak baca blog acyn , but still post lama ?
sorry to say lhaa , acyn tak kaya macam hampahampa
acyn dah takdak lappy
so , kalau nak tau story baru kena tnggu acyn menyinggah umah kawankawan acyn
neyy pun sekarang acyn ada kat rumah Azmina Jamil
dia dah tidoqq dahh , terukk betoyyy . siap kroihhh kroihhh lagy .
caitttt , tipu ja kud , pecaya uad pa ?

okayyy buddies , back to the tittle up there ^
|

kenapa acyn nanti miss the old him ?
salah acyn jugak tadengaq cakap dia .
okayy , one simple words to me
SERVE YOU RIGHT ACYN
pandaii buad pandai tanggung lha
dia uad keputusan takmau amek tau dah pasal acyn
i dont need to tell him whatever i want to do
he said , better dont let ' me ' know
okayyy fineee

kalau takkk , apa yang acyn uad kena lapor kat dia
kalau dia tak bagi , takboleh
so better listen to him
kalau dia marah , maknanya dia sayangg
kalau dia jelous pun maknanya dia sayang jugakk
# DiaMemangKuadJelous
so dari situu , dah tau dia saya acynn kan ?
but now , everything had change
after this takboleh rasa kasih sayang dia dah
macam mana dia kata dia sayang acyn
but at the same time takmau ambik tau pasal acyn
memangg tuu nama dia sayang

for him
|
|
|
v

terimakasehh banyak penah ambek berat pasai saya sebelom neyy , start from now , im gonna miss my old mohamad syamey yang selalu care pasaii girl dia , yang suka jelous bila dapat tau girl dia ada cakap dengan laki laen , yang suka membebel bila girl dia p mana2 ta gtau dia , yang suka maramara bila girl dia lupa apa yang dia pesan , maybe after this , girl mohamad syamey takboleh nak rasa kasih sayang syamey dah . kasih sayang syamey kat girl dia cuma boleh rasa bila syamey cakap ' owg syg dy ' . kalau dulu , waktu syamey mara , girl dia tau syamey mara sebab sayangkan girl dia . tapi lepas neyy dah tadak semua tuu . salah girl dia jugak sampai syamey dah nekad na buad centuu . mungkin bagi syamey , girl dia tuu selfish , nak lepas diri sendiri , sampai lupa yang syamey punn ada perasaan malu dekat kawankawan dia jugak . tapi mohamad syamey pun jangan lah sebab ney nak tipu diri sendiri . jangan seksa diri sendiri sayang , jangan purapura bahagia kalau memang takk . takpayah paksa diri , i'll change myself for youu :'( btw , time otp tadii mohamad syamey ada kata , ' change yourself ' .

whatever it is , i love you . for the rest of my life !
gonna miss the old you soon .



No comments:

Post a Comment