Friday, September 21, 2012

The Silly, Handsome, and Annoying Little Boy


assalammualaikum , hai hai . picture ni masa hari raya . muka aku kelihatan buruk disituuu , dan dimana-II jaa . seorang kanak-II kecil dipercayai telah merebut hati seorang wanita (aku) daripada paksunya (syamey).    subhanallah , budak lelaki ini diberi nama Saiful Rasta Faridwan oleh ibunya yang juga merupakan bakal kakak ipar aku . hahhh sudahhh , dok mai dahh . apa yang menariknya budak ni , cuma aku sorang ja yang tauu . walaupun kadang-II perangai dia !@#%^&* . tapi , jangan salahkan dia . dia still a young boy . degil mana pun dia , tak akan ubahkan sayang aku kat dia . well , budak hensem ni jugak dipercayai memiliki ciri-II seperti paksu dia . hm , selama perkenalan aku dengan dia . yaa , tak jauh beza . mirip sekali . bulu mata sama-II lentik , gigi tersusun elokk . senyum manis . tapi , budak ni lagi hensem dari paksu diaa . tapi aku sayang paksu dia lagiiii . hahahah . ada satu rahsia yang aku nak kongsi kat sini , japp . budak ni laa yang akan jadi pengubat rindu aku kat syameyy . tambah-II kalau time gadoh teruk . hm , memang aku akan cari budak ni . walaupun aku takboleh kongsi masalah aku dengan dia , tapi bila aku ada dengan dia , sumpah aku akan lupa masalah aku seketika . kami akan gelak sepanjang masa . tu ja kodd pasai future nephew aku . adek , iloveyouuu okey . nanti dah besar jangan lupa kakak tau . sayang adik . assalammualaikum .


ishhh , awad picture jadi macam ni . kali kedua upload kod , kbye .

No comments:

Post a Comment